Ministerský rady v Oddělení implementace práva Evropské unie v Odboru legislativ

Ministerský rady v Oddělení implementace práva Evropské unie v Odboru legislativ

Ministerstvo dopravy
nábř. Ludvíka Svobody 1222/12, 110 15 Praha 1
+420 225 131 602
  • Vhodné pro: Student, Absolvent
  • Úvazek: Full-time
  • Mzda: 13 PT

Popis pracovní pozice

Služební místo: ministerský rady (10514.13304) v Oddělení implementace práva Evropské unie v Odboru legislativy v Sekci legislativní a právní Ministerstva dopravy
 

Platová třída: 13
 
Obor služby: 22 - Legislativa a právní činnost

Požadované vzdělání: magisterský studijní program Právo a právní věda v oboru Právo

Požadovaná znalost cizího jazyka: znalost anglického nebo německého nebo francouzského jazyka odpovídající alespoň 2. úrovni
 
Doba: na dobu neurčitou
 
Benefity: pružná pracovní doba, 5 týdnů dovolené, 5 dní indispozičního volna (tzv. sick days), příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní připojištění, možnost dalšího vzdělávání, Multisport karta, posilovna, tělocvična a organizovaná cvičení v budově MD, dětská skupina Mašinka.
 
Místo výkonu: Praha
 
Předpokládaný nástup: 1. srpna 2023
 
Přihlášky do: 10. července 2023
 

Nabízíme zajímavou práci v příjemném pracovním kolektivu v prostředí ústředního orgánu státní správy sídlícího v centru Prahy.


Práce spočívá ve tvoření nebo komplexní posuzování návrhů právních předpisů s celostátní působností nebo předpisů Evropské unie, analýza právního a skutkového stavu, zhodnocování nezbytnosti změny právního stavu, změny rozsahu právní regulace, souladu s dalšími právními předpisy, mezinárodními smlouvami a s právem Evropské unie; zajišťování implementace předpisů Evropské unie v působnosti Ministerstva dopravy do právního řádu České republiky účastí na tvorbě a projednávání návrhů zákonů a návrhů nařízení vlády a podporou věcných útvarů při tvorbě a projednávání návrhů věcných záměrů zákonů a návrhů vyhlášek; atd.


 Více informací o pozicích a o způsobu přihlášení do výběrového řízení naleznete na webových stránkách Ministerstva dopravy.

Budeme se těšit na případnou spolupráci.

Služební orgán podporuje rovnost žen a mužů a diverzitu v rozhodovacích pozicích. Z tohoto důvodu vítáme zájem žadatelek a žadatelů z různých skupin obyvatel.