Studentka / Student

Studentka / Student

Tauber Špačková, advokátní kancelář, s.r.o.
Jakubská 647/2, Staré Město, 110 00 Praha 1
  • Vhodné pro: Student
  • Úvazek: Part-time
  • Mzda: 150-170 Kč/hod

Popis pracovní pozice

Do menší advokátní kanceláře se sídlem v centru Prahy (ulice Jakubská) a s pobočkou na Praze 9 hledáme studentku či studenta 2. - 4. ročníku.

V kanceláři poskytujeme komplexní právní poradenství převážně obchodním společnostem v oblasti e-commerce, fintech a obnovitelných zdrojů energie. Nejčastěji se věnujeme právu obchodnímu, občanskému, finančnímu a IT s přesahem do ostatních odvětví, včetně práva trestního a nemovitostního. Služby poskytujeme i v anglickém a německém jazyce.

Náplní práce studenta je příprava jednodušších smluv a jiných podání, komunikace se soudy a úřady, rešerše zapeklitých právních otázek a příprava dalších podkladů pro advokáty.

Můžeme nabídnout příjemné neformální prostředí v mladém kolektivu, po zapracování možnost pracovat z domova, individuální přístup a zpětnou vazbu k odvedené práci.

Je pro nás důležitá pečlivost, samostatnost a práce 2-3 dny v týdnu, v případě zájmu je možné chodit i častěji. Předchozí praxe v oboru je vítána, není však podmínkou. Nástup je možný ihned, případně lze nastoupit po letním zkouškovém období.

 

Odměna se bude pohybovat mezi 150-170,- Kč v závislosti na Vašich schopnostech a zkušenostech. Odměna je pravidelně navyšována.

V případě zájmu se nám ozvěte na e-mail office@akts.cz a napište nám něco o sobě. Pohovor může proběhnout i online.

Těšíme se na spolupráci!