Advokátní koncipient/ka

Advokátní koncipient/ka

Jansa Mokrý Otevřel & partneři s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16, 709 00 Ostrava
+420 596 112 233
  • Vhodné pro: Absolvent
  • Úvazek: Full-time
  • Mzda: 30 000 - 35 000 Kč

Popis pracovní pozice

Hledáme advokátního koncipienta do týmu zaměřeného na IT právo, ochranné známky a obchodní právo. Převážně půjde o mimosoudní agendu, ale k soudu se dostanete také. Nebudete „malé kolečko ve velkém stroji“, ale právě naopak – budete intenzivně a průběžně spolupracovat s advokáty a konzultovat s nimi výstupy své práce. Práce je náročná, zajišťujeme právní zázemí velkým klientům, které znají všichni, ale i řadě mladých a nadějných startupů.

Dále nabízíme: - práci v kanceláři, která patří mezi „Velmi doporučované AK v oboru IT“ a je dlouhodobě “Regionální právnickou firmou roku” (soutěž Právnická firma roku) - pružnou a flexibilní pracovní dobu, když si potřebujete něco přes den vyřídit, neřešíme to – podstatné jsou pouze včasné a kvalitní výstupy práce, - pět týdnů dovolené, - práce na home office v dohodnutém rozsahu (max 1x týdně), sick days, - bonusy za získané klienty (dle dohody) a nenárokové prémie za kvalitní výstupy práce, - další benefity.

Požadujeme: - výbornou znalost angličtiny (schopnost přípravy právní dokumentace a komunikace v angličtině), - dobrou znalost práva (praktické aspekty naučíme, vysvětlíme, poskytneme vzorové podklady), - samostatnost a pečlivost při práci, vysoké pracovní nasazení, ctižádost a chuť učit se, - zapojení se do publikační činnosti na našich webových stránkách a na sociálních sítích (LinkedIn).